top of page
  • Снимка на автораVlad Simanel

КОЛЕДНИ АРОМАТНИ ЧОРАПИ / FEETBITES


Коледната традиция повелява към коледния подарък да прибавим чифт топли чорапки и шоколад. Винаги съм се радвала, когато ми подарят чорапки и веднага ги нахлузвам. Няма Коледа без коледни чорапки. Дам, ей, така за настроение, уют и много усмивки. Имам едни с еленчета с големи червени носове, които само чакат да стане декември, за да се покажат от шкафа. Сега пък за най-любимите хора приготвих към коледния им подарък чифт от ароматните и носещи изключително коледно настроение чорапи на Feetbites.


Feetbites са толкова идейни, със специално внимание и отношение. Коледните чорапи идват опаковани с прекрасни кутии с панделки, които след това можете да закачите на елхата. Те са толкова креативни, че създават добро настроение още щом хванеш кутийката и нямаш търпение да я отвориш.


Идеални са за подарък за колеги и приятели. Имат два коледни варианта в прекрасни коледни цветове. Единият е с мандаринки, защото Коледа винаги ухае на ароматни, сочни мандарини.


И чорапките наистина ухаят така, защото към тях има ароматни соли, ухаещи на свежа мандаринка.


Другият чифт пък е с коледна бисквитка, чай, сладкиши, коледни бастунчета. В кутийката също има соли, носещи прекрасния аромат на канела и ябълка. Толкова готино! Да позная ли, че вече ви се прииска да имате такива!


Е, помогнах ли ти с избора на коледни чорапки тази година?

Целувки и до скоро!


Maia Georgieva @maia_g


3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

コメント


bottom of page